Henkilökunta

Erikoislääkärit


Kaisu Hara

Kaisu Hara, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Yleiset gynekologiset ongelmat, vaihdevuosioireet, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv, leikkaustarpeen arviointi

Kaisu Hara

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja hoidan monenlaisia gynekologisia potilaita. Erityisosaamiseni liittyy raskauden seurantaan. 

Olen toiminut Feminossa sen avaamisesta asti. Päätyönäni toimin gynekologina Siunsotessa, jossa olen työskennellyt vuodesta 1996.  Lääketieteen lisensiaatiksi valmistuin vuonna 1988, gynekologian ja synnytysten erikoislääkäriksi vuonna 1997. Perinatologian pätevyyden sain vuonna 2014. 

Vapaa-ajallani harrastan avantouintia, johon onkin mainiot mahdollisuudet Joensuussa.

Yksityisvastaanoton suola ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Itselleni parasta Feminossa on intiimi miljöö, tutut kollegat ja ihanat vastaanottoapulaisemme. 

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleiset gynekologiset ongelmat, vaihdevuosioireet, raskauden UÄ-tutkimukset, leikkaustarpeen arviointi. 

Lapsettomuuspotilaat ohjaan mielelläni Ullan, Paulan, Esan tai Jonnan vastaanotolle.

Sirpa Ikonen

Sirpa Ikonen, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Yleiset gynekologiset ongelmat, vaihdevuosioireet, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv, leikkaustarpeen arviointi

Sirpa Ikonen

Olen gynekologian ja synnytysten erikoislääkäri ja nykyään pidän vastaanottoa vain Feminossa. Aiemmin sairaalatyössä toimin operatiivisella alueella, viimeiset viisi vuotta olen toiminut pelkästään yksityislääkärinä. Feminossa parasta on sen paikallisuus, pieni koko ja hyvä henki. Olenkin ollut alusta alkaen mukana sen toiminnassa.

Olen yleisgynekologi ja voit kääntyä puoleeni monenlaisissa gynekologisissa ongelmissa. 

Vapaa-ajallani harrastan mökkeilyä Tuupovaaran takana Öllölän vaaramaisemissa.

Kielitaito: Englanti, saksa
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleisgynekologiset ongelmat

Ulla Korhonen

Ulla Korhonen, LT

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, LT
Yleiset gynekologiset ongelmat, vaihdevuosioireet, varhaisrask.UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv, leikkaustarpeen arviointi, hormonitoiminnan häiriöt, lapsettomuustutkimukset  ja -hoidot, nuorisogynekologia

Ulla Korhonen

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Olen työskennellyt erikoislääkärinä sairaalassa ja perusterveydenhuollossa, sekä yksityisvastaanotoilla Pohjois-Karjalassa ja Kuopiossa.

Olen perehtynyt erityisesti hormonitoiminnan häiriöihin, joihin sisältyvät niin lapsettomuushoidot kuin nuorisogynekologiakin. Parhaillaan perehdyn ulkosynnytinvaivoihin. Olen valmis kuulemaan vaikeistakin tunteista esimerkiksi synnytykseen tai kipuihin liittyen. 

Viihdyn työn vastapainona tenniskentällä ja ihan kaikissa urheilukatsomoissa. Saan voimaa kaikenlaisesta musiikista.

Olen ollut mukana perustamassa Feminoa ja lääkäriasemassamme tärkeintä minulle on asiakkaan rauhallinen ja kiireetön kohtaaminen. Tervetuloa!

Kielitaito: Englanti, ruotsi
Tutkinnot: Lääketieteen tohtori
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Osaamisaluettani ovat mm. yleisgynekologia, hormonitoiminnan häiriöt, lapsettomuus, nuorisogynekologia, ulkosynnytinvaivat

Seulontaluontoiset raskaudenaikaiset ultraäänitutkimukset ohjaan mielelläni niihin perehtyneille kollegoille.

Esa Korkeela

Esa Korkeela, LL

Naistentautien ja synnytysten sekä gyn.endokrinologian erikoislääkäri
Naisten  ja miesten  hedelmällisyysongelmat, lapsettomuustutkimukset ja -hoidot, hormonaalisten häiriöiden hoito, vaihdevuosiongelmat, gynekologiset ongelmat, leikkaustarpeen arviointi, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv

Esa Korkeela 

Toimin osa-aikaisena gynekologina Feminossa, jossa olen ollut yksi sen osakaslääkäreistä klinikan perustamisesta lähtien. Suurin osa työstäni on liittynyt lapsettomuuden hoitoon ja hormonaalisten häiriöiden selvittelyyn. 

Hoidan mielelläni myös vaihdevuosien kanssa tuskailevia ja ikääntymiseen liittyvistä ongelmista kärsiviä naisia. Ultraäänitutkimukset kuuluvat luonnollisesti osana tutkimuksiin. 

Harrastan liikuntaa eri muodoissaan, tenniksestä pyöräilyyn, sekä perhe-elämää ja matkustamista.

Femino on hieno ja kodikas pieni klinikka, jossa potilas saa turvallisen ja asiantuntevan gynekologisen hoidon. Hyvä henkilökunta ja hyvä tutkimusvälineistö luovat myös lääkärille olosuhteet, joissa viihtyy.      

Tervetuloa!

 

Kielitaito: Suomi, ruotsi, englanti, saksa
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisala: Naistentaudit ja synnytykset, gynekologinen endokrinologia 

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. lapsettomuus, hormonaaliset häiriöt, vaihdevuodet, ultraäänitutkimukset.

Suosittelen gynekologista kirurgiaa tarvitsevia potilaita ottamaan yhteyttä kirurgiaan perehtyneisiin kollegoihini. 

Paula Kuivasaari-Pirinen

Paula Kuivasaari-Pirinen

Erityisosaamisalueeni ovat gynekologiset hormoniongelmat, kuukautiskiertohäiriöt, raskauden ehkäisy, vaihdevuosioireet ja lapsettomuus.

Endometrioosin tutkimisesta ja hoidosta minulla on pitkä kokemus yo-sairaalasta. Jos sinulla on pelkoja gynekologisista tutkimusta kohtaan, lupaan tehdä sen hyvin helläkätisesti.

Paula Kuivasaari-Pirinen 

Olen naistentautien erikoislääkäri, lisäksi olen suorittanut lisäkoulutuksen lisääntymislääketieteestä. Päätoimeni on Kuopiossa klinikka InOvassa. Keväästä 2021 lähtien olen pitänyt vastaanottoa myös Feminossa. Feminon lämmin tunnelma ystävällisine hoitajineen saa minut kulkemaan Kuopio-Joensuu väliä.

Erityisosaamistani ovat kuukautiskiertohäiriöt, raskauden ehkäisy, vaihdevuosioireet ja lapsettomuus. Endometrioosin tutkimisesta ja hoidosta minulla on pitkä kokemus yliopistosairaalasta. Jos sinulla on pelkoja gynekologista tutkimusta kohtaan, lupaan tehdä sen hyvin helläkätisesti. 

Vastapainoa työlle tuovat kolme lasta harrastuskuskailuineen. Arjen hektisyys rauhoittuu puutarhatöissä.

Kielitaito: Suomi, englanti  
Tutkinnot: Lääketieteen tohtori
Erikoisalat ja pätevyydet: Gynekologian erikoislääkäri, lisääntymislääketieteen erityispätevyys

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. endometrioosi, kuukautiskiertohäiriöt, ehkäisy, vaihdevuodet, lapsettomuus. 

Virtsankarkailuun liittyvissä ongelmissa ja 12. raskausviikon jälkeisissä ultraäänitutkimuksissa suosittelen kääntymään kollegojeni puoleen.

Jonna Leppänen

Jonna Leppänen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
lisääntymislääketieteen ja endokrinologian erityspätevyys, yleiset gynekologiset ongelmat, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv, hormonitoiminnan häiriöt, lapsettomuustutkimukset ja -hoidot, nuorisogynekologiset ongelmat

Jonna Leppänen

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja lisäksi minulla on lisääntymislääketieteen ja endokrinologian erityispätevyys. Työskentelen päätoimisesti Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Yksityislääkärinä olen toiminut 2006 lähtien, Feminossa olen pitänyt vastaanottoa koko sen toiminta-ajan, vaihtelevasti tosin, koska asun Kuopiossa. 

Voit kääntyä puoleeni erityisesti hormoni- ja lapsettomuusongelmissa sekä nuoriso- ja yleisgynekologiaan liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset, lisääntymislääketiede ja endokrinologia

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleiset gynekologiset ongelmat, varhaisraskauden ultraäänitutkimukset ennen 12. raskausviikkoa, hormonitoiminnan häiriöt, lapsettomuustutkimukset ja -hoidot, nuorisogynekologiset ongelmat

Kristina Lindgren

Kristina Lindgren, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Yleisgynekologia, ehkäisy, vaihdevuodet, laskeumat, virtsankarkailu, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv, nuorisogynekologia, limakalvo-ongelmat, endometrioosi, leikkaustarpeen arviointi, pientoimenpiteet

Kristina Lindgren

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, ja päätoimeni on Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Yksityisvastaanottoa pidän Feminolla, jossa arvostan sen rauhallista ja viihtyisää ympäristöä sekä mukavaa henkilökuntaa.

Voit tulla vastaanotolleni kaikenlaisten gynekologisten vaivojen vuoksi. Näitä ovat esimerkiksi ehkäisy, vaihdevuodet, alkuraskauden ultraääni, vuotohäiriöt, nuorisogynekologia, limakalvo-ongelmat, laskeumat, virtsankarkailu, pientoimenpiteet, endometrioosi sekä leikkausarviot.

Vapaa-aikani kuluu perheeni parissa, lisäksi liikunta ja luonto ovat lähellä sydäntäni.

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleisgynekologia, ehkäisy, vaihdevuodet, nuorisogynekologia, laskeumat, virtsankarakilu, endometrioosi, leikkausarviot, pientoimenpiteet, raskauden ultraäänitutkimukset.

Raskauden seulontatutkimuksien (NT-ultraääni, rakenneultraääni) osalta suosittelen kääntymään niihin erikoistuneiden kollegojen puoleen.

Virva Nyyssönen

Virva Nyyssönen, LT

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, LT
Yleiset gynekologiset ongelmat, ehkäisyasiat, vaihdevuosioireet, kiputilanteet, limakalvo-ongelmat, virtsankarkailu, varhaisrask. UÄ-tutkimukset alle 12 rkv

Virva Nyyssönen

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Toimin pääasiassa Feminossa yksityislääkärinä, pidän vastaanottoa myös lääkäriasema Villuksessa, Lieksassa. Lisäksi opetan lääketieteen opiskelijoita Pohjois-Karjalan Keskussairaalassa heidän gynekologian kurssillaan. 

Kaikenikäiset naiset voivat kääntyä puoleeni mm. ehkäisyasioissa, vaihdevuosioireissa, virtsankarkailun vaivatessa, kiputilanteissa tai limakalvo-oireissa. Autan myös raskauteen liittyvissä kysymyksissä. Teen ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaiheissa.   

Vapaa-ajallani harrastan nelilapsista perhettäni sekä kestävyysurheilua juoksun ja pyöräilyn merkeissä. Myös puutarhanhoito on lähellä sydäntäni.

Feminossa minulle on tärkeää naisen asian selvittäminen keskustelevassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Panostan siihen, että vastaanoton jälkeen naisella on mahdollisimman hyvä käsitys omasta tilanteestaan. Feminossa pystyn varaamaan jokaiselle riittävästi aikaa kiireettömään kohtaamiseen.

Kielitaito: Suomi, englanti  
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti, lääketieteen tohtori  
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleisgynekologiset ongelmat, ehkäisy, vaihdevuodet, virtsankarkailu, limakalvo-oireet, raskauteen liittyvät ongelmat, raskaudenajan ultraäänitutkimukset.

Lapsettomuustutkimusten ja -hoitojen, sekä 4D ultraäänitutkimuksen kohdalla suosittelen lämpimästi kääntymään Feminon muiden asiantuntijoiden puoleen.

Eeva Purmonen

Eeva Purmonen

Yleisgynekologia, ehkäisy, vaihdevuodet, laskeumat, virtsankarkailu.

Eeva Purmonen

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, päätyöni on Pohjois-Karjalan keskussairaan naistentautien poliklinikalla. Voit kääntyä puoleeni monenlaisissa yleisgynekologisissa ongelmissa. Näitä ovat vuotohäiriöt, kuukautiskivut, ehkäisyasiat, vaihdevuosiin liittyvät ongelmat, limakalvo-ongelmat, erilaiset vulvan alueen ihomuutokset ja oireet, tulehdukset, laskeumat, virtsavaivat, jne. Voit ottaa minuun myös yhteyttä varhaisraskauden ultraäänitutkimuksiin liittyen (ennen 12. raskausviikkoa).

Vapaa-ajallani suuntaan liikkumaan luontoon tai teen käsitöitä. Perheemme kaksi poikaa ja koira takaavat melko vauhdikkaan perhe-elämän. 

Melko uutena feminolaisena iloitsen erinomaisista ja osaavista kollegoista sekä asiantuntevasta vastaanottohenkilökunnasta. Pystymme antamaan potilaille laadukasta ja yksilöllistä hoitoa.

Kielitaito: Suomi, englanti, viro
Tutkinnot: FM (kemia), Lääketieteen Lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleiset gynekologiset ongelmat, varhaisraskauden (ennen 12. raskausviikkoa) ultraäänitutkimukset, raskauden tila ja paikka

Lapsettomuutta koskevissa asioissa ja pidemmälle ehtineissä raskauksissa suosittelen kääntymään näihin asioihin erikoistuneiden kollegojen puoleen.

Anne Rissanen

Anne Rissanen, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Yleiset gynekologiset ongelmat, urogynekologia,, gynekologiset syövät, endometrioosi, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv

Anne Rissanen

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri ja työskentelen päätoimisesti Pohjois-Karjalan Keskussairaalassa. Yksityislääkärinä olen toiminut Feminon perustamisesta lähtien eli pian kymmenen vuotta. Pääsääntöisesti pidän vastaanottoa Feminolla kerran viikossa. Vapaa-ajallani suuntaan luontoon liikkumaan: suunnistamaan, maastopyöräilemään ja hiihtämään.

Voit kääntyä puoleeni monenlaisissa naisen terveyteen liittyvissä ongelmissa. Erityisosaamistani ovat yleiset gynekologiset ongelmat, urogynekologia sekä gynekologiset syövät ja endometrioosi. 

Feminossa on seesteisen rauhallinen ja kodikas ilmapiiri. Täällä ei tarvitse kiirehtiä mininkään. Tervetuloa!

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: naistentaudit ja synnytykset

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. yleiset gynekologiset ongelmat, urogynekologia, gynekologiset syövät ja endometrioosi, varhaisraskauden (ennen 12. raskausviikkoa) ultraäänitutkimukset.

Lapsettomuuteen liittyvissä kysymyksissä ja raskausongelmissa suosittelen kääntymään näihin asioihin perehtyneiden kollegoideni puoleen.

Anna Säisä

Anna Säisä, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Gynekologiset ja raskauteen liittyvät tutkimukset

Anna Säisä

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Päätyöni Kuopion yliopistollisessa sairaalassa painottuu leikkauspotilaiden ja urogynekologisten sairauksien hoitoon. Tämän vuoksi pidän vastaanottoa Feminolla harvakseltaan. 

Käänny puoleeni, jos sinulla on yleisgynekologisia ongelmia tai kysymyksiä, liittyen esimerkiksi ehkäisyyn, vaihdevuosiin, laskeumiin, virtsankarkailuun, limakalvoihin, endometrioosiin tai leikkaustarpeen arviointiin. Teen myös ultraäänitutkimuksia ennen 12. raskausviikkoa. 

Feminossa minulle on erityisen tärkeää sen joustavuus, ilmapiiri sekä lämmin ja asiantunteva tapa kohdata potilas.  Olenkin työskennellyt Feminolla jo vuodesta 2014 lähtien.

Kielitaito: Suomi, englanti  
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti  
Erikoisalat ja pätevyydet: Naistentaudit ja synnytykset, urogynekologian erityispätevyys

Siirry ajanvaraukseen >

Osaamisaluettani ovat mm. yleisgynekologia, varhaisraskauden ultraäänitutkimukset

Jos sinulla on lapsettomuuteen liittyviä kysymyksiä tai tarvitset raskauden aikaista seulonta- tai rakennetutkimusta, suosittelen kääntymään toisen Feminon asiantuntijan puoleen.

Hilve Turunen

Hilve Turunen

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri,

haavanhoidon erityispätevyys, ihomuutosten ja pattien diagnostiikka ja poisto
Leikkausarviot: rintojen pienennys ja kohotus, vatsanpeitteiden erkanema, vartalon muotoilu, arpikorjaukset

Hilve Turunen

Olen plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja minulla on haavanhoidon erityispätevyys. Työskentelen Siun Sotessa plastiikkakirurgian ylilääkärinä, lisäksi pidän vastaanottoa ja teen leikkauksia Pihlajalinnassa. Feminolla aloitin vastaanoton vuonna 2020.

Erityisosaamistani ovat rinta- ja ihosyöpäpotilaiden hoito, rintojen ja vartalon muotoiluleikkaukset sekä vatsalihasten erkaantuman leikkaushoito. Teen ihomuutosten ja pehmytkudospattien poistoja sekä yläluomileikkauksia ja arpikorjauksia.

Feminossa erityistä on sen lämminhenkisyys ja kodikkuus. Tervetuloa!

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Lääketieteen lisensiaatti
Erikoisalat ja pätevyydet: Plastiikkakirurgia, haavanhoidon erityispätevyys

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. plastiikkakirurgia, rinta- ja ihosyöpäpotilaiden hoito, rintojen ja vartalon muotoiluleikkaukset, vatsalihasten erkaantuma, ihomuutokset.

Tiina Walle

Tiina Walle, LL

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Yleiset gynekologiset ongelmat, varhaisrask. UÄ-tutkimukset ennen 12 rkv raskauden UÄ-tutkimukset (myös 4D-tutkimukset), raskauden ajan seulontatutkimukset, hormonitoiminnan häiriöt, raskauden ehkäisy, leikkaustarpeen arviointi

Hanna Collin

Hanna Collin

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

VASTAANOTTOA EI TOISTAISEKSI !

Eeva-Kaisa Titov

Eeva-Kaisa Titov, LL

Kirurgian erikoislääkäri
Rintatutkimukset
Ihomuutokset

VASTAANOTTOA EI TOISTAISEKSI !

Fysioterapeutit


Maiju Pääkkönen

Maiju Pääkkönen

Fysioterapeutti, Lantionpohja- ja äitiysfysioterapeutti

Lantionpohjan toimintahäiriöt, Suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, Kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, Sektioarpien hoito, Synnytyksestä palautuminen

Maiju Pääkkönen

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011 ja paria vuotta myöhemmin suoritin lantionpohjanfysioterapeutin opinnot. Vuonna 2018 erikoistuin äitiysfysioterapeutiksi. Olen kouluttautunut myös vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan.

Erityisosaamistani ovat lantionpohjan toimintahäiriöt, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana, palautuminen synnytyksen jälkeen sekä sektioarpien hoito. 

Vuodesta 2020 olen pitänyt vastaanottoa Feminossa, jossa minulle on erityisen tärkeää naisten hyvinvoinnin huomioiminen ja sen ystävällinen ilmapiiri. 

Vapaa-ajallani suuntaan vauhdikkaan agilityn pariin. Siinä lajissa saa liikuntaa sekä koira että ohjaaja! 

Kielitaito: Suomi, englanti
Tutkinnot: Fysioterapeutti AMK
Erikoisalat ja pätevyydet: Lantionpohjan- ja äitiysfysioterapia, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. Lantionpohjan toimintahäiriöt, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, kivun hoito ja ennaltaehkäisy raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, sektioarpien hoito, synnytyksestä palautuminen.

Kätilöt, seksuaaliterapeutit


Päivi Luukkainen

Päivi Luukkainen

Seksuaaliterapeutti, esh

Helena Seutu

Helena Seutu

Seksuaaliterapeutti

Helena Seutu

Olen kätilö, seksuaalineuvoja ja -terapeutti. Autan sinua seksuaaliterveyteen ja ehkäisyyn liittyvissä asioissa. Voit kääntyä puoleeni myös synnytyspelkoon tai sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Olen lisäksi perehtynyt seksuaalisen hyväksikäytön ja kaltoinkohtelun kokemusten sensitiiviseen käsittelyyn.  Autan käsittelemään myös henkistä taakkaa, joka voi johtua esim. vulvodyniasta, vestibulodyniasta, vaginismista tai ulkosynnytinten limakalvosairauksista.  

Olen pitänyt vastaanottoa Feminolla sen perustamisesta saakka. Täällä ihminen kohdataan ihmisenä, rauhallisessa ilmapiirissä ja esteettisesti kauniissa ympäristössä. Tervetuloa!

Kielitaito: Suomi  
Tutkinnot: Kätilö, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti
Erikoisalat ja pätevyydet: Psykoterapeuttiset valmiudet, rentoutusvalmentaja

Varaa aika >

Osaamisaluettani ovat mm. seksuaaliterveys, ehkäisy, synnytyspelko, seksuaalisuus, henkiset vaikeudet liittyen gynekologisiin sairauksiin tai seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Vastaanottohenkilökunta


Helena Mäkelä

Helena Mäkelä

Vastaanottohoitaja

Tarja Martikainen

Tarja Martikainen

Vastaanottohoitaja