Feminette -palvelu nuorille naisille

Feminette on alle 22-vuotiaiden nuorten naisten klinikka, joka tarjoaa laadukkaat gynekologi-, ehkäisy- ja seksuaaliterveyspalvelut jonottamatta ja nuoren kukkarolle sopivaan hintaan. Asiantuntijamme osaavat ottaa huomioon erityisesti nuorten naisten toiveet ja tarpeet. Käynti on aina luottamuksellinen. Tavoitteemme on tukea ja auttaa nuorta kasvamaan itsestään huolta pitäväksi, hyvinvoivaksi, sekä itseään ja kumppaniaan arvostavaksi naiseksi.

Kätilön ehkäisy- ja seksuaaliterveysneuvonta on ajankohtaista, kun

Kätilö toimii yhteistyössä gynekologin kanssa ja jos esteitä hormonaalisen ehkäisyn suhteen ei ole, voidaan pillereiden tai ehkäisyrenkaan käyttöön opastaa saman tien. Näin ehkäisyn pääsee aloittamaan nopeasti.

Ensikäynti gynekologilla on ajankohtainen, jos

Gynekologinen sisätutkimus ei aina ole ensikäynnillä tarpeellinen. Oikein tehty tutkimus ei tee kuitenkaan kipeää. PAPA-kokeen tarpeellisuus ja ajankohta mietitään myös yhdessä nuoren kanssa.

Ensimmäistä käyntiä gynekologilla on turha jännittää, sillä kyseessä on kuin mikä tahansa lääkärikäynti. Lisäksi se on askel kohti aikuisempaa elämää. Tavoitteemme on, että käynnistä jäisi sinulle hyvä mieli ja että se kannustaisi sinua pitämään huolta itsestäsi myös jatkossa. Olet arvokas ja hyvä juuri sellaisena kuin olet!

Feminetteen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen .
Voit kysyä sinua askarruttavista seksuaaliterveyteen ja ehkäisyyn liittyvistä asioista luottamuksellisesti. Ajavaraus kätilön käynnille onnistuu niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Feminette-kätilönä toimii Helena Seutu
Feminette-lääkäreinä toimivat erikoislääkärit Ulla Korhonen ja Virva Nyyssönen